Vault Customization

Vault Customization

Reply
Contributor
Micky_SDP
Posts: 22
Registered: ‎09-20-2012
Message 1 of 3 (151 Views)

Problem with Add File with Attachments

151 Views, 2 Replies
10-04-2012 03:49 AM

Hi all,
I've a problem with my code...

 

I try to add two file in Vault and one of this two file is the attachment.

This is my code, but when I open the Vault there are no attachments

 

Any suggestions?

 

Thanks

Michele

 

Employee
Redmond.D
Posts: 806
Registered: ‎12-12-2006
Message 2 of 3 (138 Views)

Re: Problem with Add File with Attachments

10-04-2012 09:56 AM in reply to: Micky_SDP

What version of Vault are you using?  And what are the data types for all the variables in your code.  I want to be sure on things like "idZip" and "attSrc".



Doug Redmond
Software Engineer
Autodesk, Inc.
http://justonesandzeros.typepad.com/

Contributor
Micky_SDP
Posts: 22
Registered: ‎09-20-2012
Message 3 of 3 (128 Views)

Re: Problem with Add File with Attachments

10-04-2012 11:48 PM in reply to: Micky_SDP

Hi Doug,
the problem (probably) was that I used the Vault SDK 2010 (with Web Reference) on Vault 2012.

 

I changed my dll code, and with SDK 2012 now works correctly.

 

Thanks for the help...

 

Michele

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.