Revit & Construction Cloud - Tüm Ürünler - Türkçe
Tüm Revit ve Construction Cloud ürünleri forumlarına hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Revit ve Construction Cloud ürünleri konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Autodesk BIM 360 Plan Yazılımı ile İnşaat Planlama Süreci Artık Çok Daha Kolay

0 YANIT 0
Yanıtla
Mesaj 1 / 1
Olcay.Kuk
414 Görüntüleme, 0 Yanıt

Autodesk BIM 360 Plan Yazılımı ile İnşaat Planlama Süreci Artık Çok Daha Kolay

Autodesk’in bulut tabanlı yeni çözümü BIM 360 Plan, elektronik çizelgeler ve diğer belgelerle manuel olarak yönetilen karmaşık inşaat planlama süreçlerini kolaylaştırıyor.

 

Ticari bir inşaat sahasında, işlerin çakışması ve verimliliğin düşmesi çok sık rastlanılan bir durumdur. Malzeme teslimatı geciktiğinde işçiler hiçbir şey yapmadan saatlerce bekleyebilir. Alçı panel ustaları ya da elektrik tesisatçısı gibi alt tedarikçiler, aynı teslim tarihine göre çalıştığı için sahada sıklıkla birbiriyle çakışabilir. Şantiyede sürekli değişen bu gibi koşullar neticesinde en sağlam iş planlarının bile sürekli yeniden düzenlenmesi gerekir. Yeni bir internet servisi ve mobil uygulama olan Autodesk BIM 360 Plan, işte tüm bu zor süreçlerin ortadan kaldırılmasını hedefliyor. Basitleştirilmiş inşaat uygulamalarını, kullanıcı dostu görsel bir ara yüzle bir araya getiren üretim planlama yazılımı Autodesk BIM 360 Plan; elektronik çizelgeler ve diğer belgelerle manuel olarak yönetilen karmaşık süreçleri kolaylaştıran bulut tabanlı yepyeni bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Autodesk BIM 360 Plan sayesinde inşaat yüklenicileri, çalıştıkları projede çok daha güvenilir bir iş akışına sahip oluyor ve aşırı üretim, envanter fazlası ve yapılacak işlerin çakışması gibi beklenmeyen durumlardan kaynaklanan kayıpların önüne geçebiliyor.

 

Kolay, Mobil ve Ortak Çalışmaya Elverişli

 

Hızlıca öğrenebileceğiniz ve özelliklerini kolayca keşfedebileceğiniz BIM 360 Plan, şantiye ekibindeki denetmenden, ustabaşına ve proje mühendislerine kadar pek çok çalışanın üretim planlarını hızla ve kolayca hazırlayıp, güncelleyebilmesini sağlıyor.

İnternet ve mobil erişim özelliği sayesinde BIM 360 Plan ile her an, her yerde çalışmak mümkün. Bu sayede üretim planlama takvimi, süreçleri ve dosya paylaşımları hareket halindeyken gerçek zamanlı olarak takip edilebiliyor.

Bulut tabanlı BIM 360 Plan sayesinde haftalık iş planı güncellemelerini elektronik çizelgeye manuel olarak girme zahmeti ortadan kalkıyor ve güncel bilgileri proje ekiplerine iletme süreci, özel bir çaba ve ek süre harcamadan gerçekleştirilebiliyor. BIM 360 Plan, temel performans metriklerini izleyip raporlayarak sürekli bir gelişim sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar, projenin belirli bir aşaması, lokasyonu ya da ticaret ortağına yönelik metrikleri de kolayca bulabiliyor. BIM 360 Plan, daha önceki süreçlerde gerçekleştirilen düzeltmeleri ana üretim çizelgesinde güncelleyerek, takvimin daha iyi tanımlanmasını sağlıyor.

 

Nasıl edinebilirsiniz?

 

Autodesk BIM 360 Plan, tüm dünyada Kurumsal ya da Proje Bazlı abonelik modeli ile sadece ingilizce olarak kullanılabiliyor. Aboneler, iPad için iOS uygulamasını, Apple Store’dan indirebiliyor.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!


Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi


Etiketler (2)
0 YANIT 0

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report