Topobase

Reply
Member
hristo_tomov
Posts: 3
Registered: ‎03-10-2008
Message 1 of 3 (119 Views)

TBSYS account locked

119 Views, 2 Replies
03-10-2008 02:24 AM
After 10 trials to log with the wrong password in TBSYS account,
the account was locked. What is the way to unlock TBSYS account and set a new password?
Thank you in advance.
Member
hristo_tomov
Posts: 3
Registered: ‎03-10-2008
Message 2 of 3 (119 Views)

Re: TBSYS account locked

03-13-2008 06:05 AM in reply to: hristo_tomov
So.. TBSYS account can be change like normal Oracle accounts. For example:
1. Login in SQL Plus (with SYSTEM)
2. unlock account with "alter user TBSYS account unlock;"
3. change the password, if you need with "alter user TBSYS identified by TBSYS;"
Contributor
Arnab Ganguly
Posts: 11
Registered: ‎01-26-2007
Message 3 of 3 (119 Views)

Re: TBSYS account locked

03-26-2008 10:59 AM in reply to: hristo_tomov
Here is a little tip if you are using Topobase in a test environment and you are using the sample data that comes with the product or if your account is getting locked frequently due to incorrect logins.

Here is the workaround:

Log into SQLPlus as your system user and run the following

CREATE PROFILE DEFAULT_TOPOPASE
LIMIT FAILED_LOGIN_ATTEMPTS UNLIMITED;
ALTER USER TBSYS PROFILE DEFAULT_TOPOBASE;
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!