Discussion Groups

Simulation Mechanical and Multiphysics

Reply
Contributor
rsmith
Posts: 21
Registered: ‎11-30-2011
Accepted Solution

Simulation Multiphysics 2013 - Results Environment Broken?

645 Views, 2 Replies
04-09-2012 09:48 AM

Has anyone seen this?

 

When attempting to review results, I cannot change results contours. For example: If I attempt to switch from Displacement results to Von Mises stress by selecting the command from the ribbon menu, the command highlights but pressing it yields nothing. The results view does not change. Drop downs- like changing from Displacement Magnitude to Displacement Vector- show that the new selection has been made but the results in canvas do not change.

 

I cannot pinpoint when this began, but it was sometime after the installation of 2013. 2013 did work for a while. I do not get these errors with the exact same files on other machines (2012 or 2013). I will attach a short video clip of the problem, along with my system information.

 

Thanks

 

Please use plain text.
Employee
INACTIVE_AstroJohn
Posts: 492
Registered: ‎03-25-2010

Re: Simulation Multiphysics 2013 - Results Environment Broken?

04-11-2012 12:12 PM in reply to: rsmith

Hi,

 

This sounds vaguely familiar, but I do not recall the circumstances, etc.

 

However, I think you can "fix" the problem by choosing one of the entries under the "Saved Presentation" branch of the browser. (Hmm. I wonder if you can save the broken presentation window, and then open it from the Saved Presentation branch?)

 

Sincerely,
John Holtz, P.E.
Senior User Experience Designer, Simulation
Autodesk, Inc.

Current version of Mechanical & Multiphysics: 2013 SP1 (2013.01.00.0012 28-Jun-2012)
Please use plain text.
Contributor
rsmith
Posts: 21
Registered: ‎11-30-2011

Re: Simulation Multiphysics 2013 - Results Environment Broken?

07-23-2012 08:24 AM in reply to: INACTIVE_AstroJohn

I figured I should post the reolution......

 

It was my anti-virus real time scan (trend micro specifically). When disabled this problem cleared up. I have seen other issues with Sim Mechanical / Multiphysics and this program.

Please use plain text.