Discussion Groups

Simulation Mechanical and Multiphysics

Reply
Active Member
jiaming0503
Posts: 10
Registered: ‎11-07-2012

I found a bug when you run a Single Analysis with Multiple Load Cases

134 Views, 3 Replies
11-08-2012 12:00 AM

 I found a bug for Autodesk simulation multiphsics2013.

 

 When you used a Single Analysis with Multiple Load Cases, you will found the results were wrong from load case2 to the end.

 

 Did anyone meet this problem?

Please use plain text.
Active Member
jiaming0503
Posts: 10
Registered: ‎11-07-2012

But the load case1 were reasonable.

11-08-2012 12:32 AM in reply to: jiaming0503

But the load case1 were reasonable.

 

And the analysis results haven't this problem when used previous versions.

Please use plain text.
*Expert Elite*
AstroJohnPE
Posts: 573
Registered: ‎08-30-2012

Re: But the load case1 were reasonable.

11-08-2012 07:03 AM in reply to: jiaming0503

Hi everyone,

 

That bug was fixed in 2013 Service Pack 1 (SP1). The current version is service pack 2. So please update your software to the current version.

 

If I remember correctly, the multiple load case bug depended on the size of the model, so the results were not always incorrect.

John Holtz, PE
Mechanical Engineer
Pittsburgh, PA

Simulation Mechanical user since Dec 1997
Please use plain text.
Active Member
jiaming0503
Posts: 10
Registered: ‎11-07-2012

Re: But the load case1 were reasonable.

11-08-2012 07:10 PM in reply to: AstroJohnPE

 

Thanks for your help!

Please use plain text.