Discussion Groups

Simulation Mechanical and Multiphysics

Reply
Active Member
TommyBreaux2629
Posts: 7
Registered: ‎04-22-2010

Re: Fatigue Wizard Error Message

05-13-2013 04:59 PM in reply to: TommyBreaux2629

Pat, it is now  2013,  we are using Simulation 2014.  Why are we still having an issue with the size of the model or the number of nodes that Fatigue Wizard can handle?

 

Thanks,

 

Tommy Breaux

Please use plain text.
New Member
ayberkyagiz
Posts: 1
Registered: ‎04-28-2005

Re: Fatigue Wizard Error Message

02-18-2014 11:51 AM in reply to: TommyBreaux2629

hi...

I think it is not about number of materials but rather about the unit system that we use.

Do you use dots or comma to seperate numerical values?

 

I tried to perform analysis with very low number of elements... But still not working.

 

Please use plain text.
Active Contributor nmt
Active Contributor
nmt
Posts: 32
Registered: ‎04-11-2006

Re: Fatigue Wizard Error Message

02-19-2014 08:40 AM in reply to: nosborne
Pat, woult it be possible for you to share the workflowfor your "submodelling" technique, this would be very helpful.
Best regards /nmt
Please use plain text.