Discussion Groups

Simulation CFD

Reply
Product Support
apolo.vanderberg
Posts: 299
Registered: ‎08-31-2011

Re: Sim CFD 2013 SP1 Available!

10-31-2012 06:55 AM in reply to: DarrenP

Darren,

  You only need to download 1.

All of the downloads are to the same installation media. For Simulation CFD, there is only 1 media (32bit and 64bit) for all components. The rest is driven off the license generated by the serial numbers you have.

Please use plain text.
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,251
Registered: ‎09-13-2007

Re: Sim CFD 2013 SP1 Available!

10-31-2012 06:59 AM in reply to: apolo.vanderberg

its showing up as simulation CFD Design study

see screen shot when i switch it to standalone

Please use plain text.
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,251
Registered: ‎09-13-2007

Re: Sim CFD 2013 SP1 Available!

10-31-2012 07:01 AM in reply to: DarrenP

i know that I put in 811E1 as the product key

Please use plain text.
Product Support
apolo.vanderberg
Posts: 299
Registered: ‎08-31-2011

Re: Sim CFD 2013 SP1 Available!

10-31-2012 07:01 AM in reply to: DarrenP

The bulk majority of our customers do not have a "Standalone" version. You should be set to Network version where you are pointing to your license server.

 

We do have a Knowledge Base article about switching between Standalone and Network in the even you accidentally went down that path

Please use plain text.
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,251
Registered: ‎09-13-2007

Re: Sim CFD 2013 SP1 Available!

10-31-2012 07:02 AM in reply to: apolo.vanderberg

yes i know

i am just showing you how the program is seeing it as cfd design study and not cfd motion

Please use plain text.
Product Support
apolo.vanderberg
Posts: 299
Registered: ‎08-31-2011

Re: Sim CFD 2013 SP1 Available!

10-31-2012 07:04 AM in reply to: DarrenP

Darren,

 Correct, our Interface is the Design Study Environment.

 

The solver is installed automatically with the installation media. If your license file has a CFD Motion increment than you will have access to the Motion solver. If you just have SImulation CFD (the base solver) you will not have access to Motion.

Please use plain text.
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,251
Registered: ‎09-13-2007

Re: Sim CFD 2013 SP1 Available!

10-31-2012 07:09 AM in reply to: apolo.vanderberg

my license file has CFD motion in it

maybe there is something wrong with the license file that i am not seeing

Please use plain text.
Product Support
apolo.vanderberg
Posts: 299
Registered: ‎08-31-2011

Re: Sim CFD 2013 SP1 Available!

10-31-2012 07:10 AM in reply to: DarrenP

Darren,

Can you elaborate? There will not be a label that says "You have Motion"

After pointing to your license server, iwhen you setup a model you will automatically grab the motion solver when a motion model is setup .

Please use plain text.
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,251
Registered: ‎09-13-2007

Re: Sim CFD 2013 SP1 Available!

10-31-2012 07:11 AM in reply to: DarrenP

i pmed you the contents of the license file

Please use plain text.
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,251
Registered: ‎09-13-2007

Re: Sim CFD 2013 SP1 Available!

10-31-2012 07:47 AM in reply to: DarrenP

i am regenerating the license file now

Please use plain text.