Discussion Groups

Simulation CFD

Reply
Member
emil84
Posts: 3
Registered: ‎04-25-2013

Re: Downloadable Add-Ins or Apps for SIM CFD

04-30-2013 01:42 AM in reply to: Royce_adsk

Hi guys,

 

I'm having no luck getting the CFD Showcase Exported 2.0 to Work for Simulation CFD. I have tried to install it and repair it multipy times, but it won't show up on the ribbon even though it says the installation was a success. I also tried Ilya's  advice to start the software first and then open the design study file, but still no luck.  This is quite urgent, so I was wondering if  there is a manual way of installing it (copying key files one-by-one the directy and chaning loading files), or perhaps is version 1.0 available which I could try? What are my best optinos here?

 

Many thanks for your help in advance.

 

 

Please use plain text.
Product Support
Royce_adsk
Posts: 631
Registered: ‎08-24-2011

Re: Downloadable Add-Ins or Apps for SIM CFD

04-30-2013 06:38 AM in reply to: emil84
What version of CFD are you using?


Royce Abel
Please use plain text.
Member
klasu123
Posts: 3
Registered: ‎11-28-2012

Re: Downloadable Add-Ins or Apps for SIM CFD

04-30-2013 11:02 AM in reply to: emil84

Hi,

I think CFD Showcase Exported 2.0 works for Autodesk Simulation CFD 2014

and for Autodesk SImulation Showcase 2014.

Do someone tried the mix AD CFD 2013 with AD Showcase 2014 or converse ?

Regards,

 

Klasu123

 

Please use plain text.
Distinguished Contributor
ilyas
Posts: 141
Registered: ‎06-13-2012

Re: Downloadable Add-Ins or Apps for SIM CFD

04-30-2013 11:44 AM in reply to: klasu123

I tried the Showcase Exporter 2.0 with Sim CFD 2014 and opened it in Showcase 2013. No problem at all. Though there are no indications that the exporter is the 2.0 version except that the exported fbx file contain iso surfaces and separate parts in the organizer. Perhaps there is an easier way to check the version that i'm missing.

Please use plain text.
Member
emil84
Posts: 3
Registered: ‎04-25-2013

Re: Downloadable Add-Ins or Apps for SIM CFD

04-30-2013 02:58 PM in reply to: emil84

Hi,

 

I'm using Simulation CFD 2013, which doesn't seem to work with the exporter. Does the Exporter 2.0 only work for 2014? How about the 1.0 version? I do hope there's a way to get Simulation 2013 files into Showcase. 


Thanks

Please use plain text.
Product Support
Royce_adsk
Posts: 631
Registered: ‎08-24-2011

Re: Downloadable Add-Ins or Apps for SIM CFD

05-01-2013 06:42 AM in reply to: emil84
The 2.0 release is for 2014 only and the initial showcase exporter is for 2013. I thought we were going to leave both versions available to download. Let me see where the 1.0 version went.

-Royce


Royce Abel
Please use plain text.
Member
emil84
Posts: 3
Registered: ‎04-25-2013

Re: Downloadable Add-Ins or Apps for SIM CFD

05-01-2013 01:57 PM in reply to: Royce_adsk

Great to know (there is hope!). I really appreciate your help.

 

Many thanks

 

Emil

Please use plain text.
Product Support
Royce_adsk
Posts: 631
Registered: ‎08-24-2011

Re: Downloadable Add-Ins or Apps for SIM CFD

05-06-2013 06:25 AM in reply to: emil84
For those that were monitoring this conversation. The Showcase 1.0 (for 2013 only) is now available at the app exchange store. Sorry for the period of time that it was not posted.

Thanks,
Royce


Royce Abel
Please use plain text.
New Member
vijay.kadli
Posts: 1
Registered: ‎10-07-2012

Re: Downloadable Add-Ins or Apps for SIM CFD

06-20-2013 09:51 PM in reply to: Royce_adsk

Hi there!!!!

I have Installed this app SimCFD Pump Automation.

But I am not able to find it in ribbon.

I am using cfd 2013. and I also have tried all toubleshoot options.

I have installed the add in first then restart the computer and then launch CFD simulation but still couldn find it.

 

I would admire your help with this

Thanks

mail : vijay.kadli@cadstudio.co.in

Please use plain text.
Product Support
Royce_adsk
Posts: 631
Registered: ‎08-24-2011

Re: Downloadable Add-Ins or Apps for SIM CFD

06-21-2013 08:50 AM in reply to: vijay.kadli
I emailed Vijay, but a reminder to all. The pump automation is not supported for 2013 desktop. It does work for 2013 360 and beyond.


Royce Abel
Please use plain text.