Discussion Groups

Simulation CFD

Reply
Active Contributor
pei-ying.hsieh
Posts: 54
Registered: ‎10-31-2012
Accepted Solution

Can planes be hidden?

158 Views, 4 Replies
08-09-2013 07:26 AM

Dear Simulation CFD experts,

 

I created a couple of Planes.  Is there a way to "hide" some of the planes?  It takes time to create these planes (meaning moving them to tha locations I wanted).  But, I do not want to show ALL the planes at once.  Is there a way to hide some of them and then, turn them on later?

 

Thanks!

 

Pei-Ying

Please use plain text.
Product Support
Royce_adsk
Posts: 569
Registered: ‎08-24-2011

Re: Can planes be hidden?

08-09-2013 02:56 PM in reply to: pei-ying.hsieh

Hi!

 

This is really easy to do once you find the selection window.  Historically, this window was by default viewable, but in more recent releases you need to activate it yourself to do these sort of operations.

 

Checkout my video to see the workflow!

https://chronicle.autodesk.com/Main/Details/94eac3e0-4f9a-4cf8-a3d2-d4c535327098



Royce Abel
Please use plain text.
Active Contributor
pei-ying.hsieh
Posts: 54
Registered: ‎10-31-2012

Re: Can planes be hidden?

08-12-2013 06:05 AM in reply to: Royce_adsk

Hi, Royce,

 

When I clicked the link, it said that the page has moved.  Could you please post the link with the current location again?  Thanks!

 

Pei-Ying

Please use plain text.
Contributor
mike.h
Posts: 20
Registered: ‎02-13-2013

Re: Can planes be hidden?

08-12-2013 08:42 AM in reply to: pei-ying.hsieh

 

Hi

 

You can find the plane selection window (see attachment) when you selected the "results tab- planes". It is the last icon in the top icon bar. The planes can simply be hidden when you uncheck the checkbox within the plane selection window

Please use plain text.
Active Contributor
pei-ying.hsieh
Posts: 54
Registered: ‎10-31-2012

Re: Can planes be hidden?

08-12-2013 09:49 AM in reply to: mike.h

Thanks a lot Mike!

 

This is exactly what I am looking for.

 

Pei-Ying

Please use plain text.