Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Active Contributor
Burgon87
Posts: 45
Registered: ‎03-21-2012

Setting / Unit Issues

124 Views, 4 Replies
05-08-2012 08:04 AM

I am having issues with my units/settings. I am getting strange values for all my deflections/moment/shears....can someone help me please?

Please use plain text.
Product Support
Artur.Kosakowski
Posts: 4,965
Registered: ‎12-17-2010

Re: Setting / Unit Issues

05-08-2012 08:08 AM in reply to: Burgon87

Please check the values in the result tables. The picture suggest that you obtained extremely large values of moments. Have you ignored any instability warning?



Artur Kosakowski
Please use plain text.
Active Contributor
Burgon87
Posts: 45
Registered: ‎03-21-2012

Re: Setting / Unit Issues

05-08-2012 08:20 AM in reply to: Artur.Kosakowski

I am having issues with instability within nodes ........... within 14 nodes!! I dont know what to do! I am trying to send my model over, but it seems to be too big! I cant .zip it any smaller.

Please use plain text.
Active Contributor
Burgon87
Posts: 45
Registered: ‎03-21-2012

Re: Setting / Unit Issues

05-08-2012 08:40 AM in reply to: Burgon87

I have instability in a number of nodes such as the attached image. How can I get the connection between a straight beam and a digonal beam so work correctly?

Please use plain text.
Product Support
Artur.Kosakowski
Posts: 4,965
Registered: ‎12-17-2010

Re: Setting / Unit Issues

05-08-2012 11:58 PM in reply to: Burgon87

Please check releases (if you defined them) and make sure they are correct. I'm sorry but without looking at the model I'm not able to tell what exactly causes the instability warnings to be displayed.



Artur Kosakowski
Please use plain text.