Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
*Expert Elite* | International Moderator
Romanich
Posts: 565
Registered: ‎09-29-2009
Accepted Solution

Send only current selection

144 Views, 2 Replies
06-21-2012 11:44 PM

Hi,
When we use integration with RSA in 2103 Revit:

REX2013.png

In 2012 version all worked properly.

   
Please use plain text.
Product Support
Artur.Kosakowski
Posts: 4,849
Registered: ‎12-17-2010

Re: Send only current selection

06-22-2012 12:05 AM in reply to: Romanich

I have made quick tests and all seems to be OK. Could you send the Revit model and indicate what to select please?



Artur Kosakowski
Please use plain text.
*Expert Elite* | International Moderator
Romanich
Posts: 565
Registered: ‎09-29-2009

Re: Send only current selection

06-22-2012 12:30 AM in reply to: Artur.Kosakowski

Thank you, Artur. I understood what's wrong - I'm working with analytical model and selected a part only of analytical model , but properly  to select phisical model.

   
Please use plain text.