Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
New Member
Orchard_height
Posts: 1
Registered: ‎06-06-2011

Seimic data input

760 Views, 3 Replies
06-06-2011 02:38 PM

Currently I am working on a Canadian pump station design. I just want to know how to input seismic information based on NBC-2005, and local site soil parameters. The Robot I am working with is Robot Structural Analysis Professional 2011. Thanks

Please use plain text.
Valued Contributor
Bauskas
Posts: 59
Registered: ‎02-14-2011

Re: Seimic data input

06-06-2011 10:07 PM in reply to: Orchard_height

I see that Robot does not have the code you specified embedded.

 

Your option is to perfrom spectral analysis based on your code requirements, using raw response spectra from the code.

Please use plain text.
Product Support
Artur.Kosakowski
Posts: 4,962
Registered: ‎12-17-2010

Re: Seismic data input

06-07-2011 12:17 AM in reply to: Orchard_height

Orchard_height wrote:

Currently I am working on a Canadian pump station design. I just want to know how to input seismic information based on NBC-2005, and local site soil parameters. The Robot I am working with is Robot Structural Analysis Professional 2011. Thanks


If you set your Preferences as Canadian this code will be set as the default automatically. Otherwise you can easily add it to the current list of the codes and set as the default one in the way shown on the attached picture. Hope this helps.



Artur Kosakowski
Please use plain text.
Valued Contributor
Bauskas
Posts: 59
Registered: ‎02-14-2011

Re: Seismic data input

06-07-2011 12:29 AM in reply to: Artur.Kosakowski

Yep, my fault. It shows the NBC code if switched to the Canadian settings

Please use plain text.