Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
New Member
al029798
Posts: 1
Registered: ‎04-14-2011
Accepted Solution

RSA 2011 Display Issues

701 Views, 1 Replies
05-28-2011 12:26 PM

I started using the software recently and when activating the nodes and structural axis definitions I'm running into display issues: the nodes don't appear even when the display of them is activated, and the contents of the structural axis definitions don't display but the bubbles and structural axis do display.

It is a really bothersome problem as this display functionality helps when navigating the projects I'm working on, I already tried repairing the installation, and uninstalling and installing the software.

I'm using a 32 bit version of RSA 2011 on a 64bit Windows OS and using a student licence.

Please use plain text.
Product Support
Francois.Augiere
Posts: 138
Registered: ‎05-13-2011

Re: RSA 2011 Display Issues

05-30-2011 01:29 AM in reply to: al029798

- Go in Tools, Preferences, Desktop Settings

- In "Range" list, choose Fonts

- In "Element" list, Choose Node numbers

- Click on Font button

- Change from "Arial" font  to something else (as shown in attached screen capture)

- Ok and Accept


If now node numbers are visible, do the same for "Structure axis numbering" (in "Element" list when Fonts is selected for "Range" list)


You may have a problem with Arial font in your version of Windows ... 



Francois Augiere
Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.
Please use plain text.