Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Active Contributor
SerhanB
Posts: 45
Registered: ‎08-09-2011

Revit link doubles floor panels!

154 Views, 5 Replies
01-09-2014 06:44 AM

Hi,

 

I've sadly found out that after a round trip to robot (to assign linear releases) my revit analytical model is now corruptted some how. When I send this model to robot the floors are exported as two panels overlapping. What I did was:
1- send to Robot

2- Define and assign linear releases in Robot

3- Update whole model to Revit

4- Add/adjust some elements and send to Robot

Result- floor panels gets doubled and no idea how to fix it in Revit.

 

Why is this happening? and if there are some precautions in the process, I'd be happy to hear them.

thanks 

 

revit model: http://www.filemail.com/d/gpkixdbpwfrkepo

 

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,604
Registered: ‎04-26-2010

Re: Revit link doubles floor panels!

01-14-2014 07:08 AM in reply to: SerhanB
Are you able to reproduce problem?
I mean: Are you able to tell me which plate to modify in Robot , then what to do in Revit to obtain this effect?
I have tried on your model, or simple model and always everything was OK.


Rafal Gaweda
Please use plain text.
Active Contributor
SerhanB
Posts: 45
Registered: ‎08-09-2011

Re: Revit link doubles floor panels!

01-14-2014 03:21 PM in reply to: Rafal.Gaweda

Yes I can reproduce the problem, I prepared a screenshot guide to show it step by step, please download the document and relevant model files (I sent the link with pm to you). Thanks for your efforts


Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,604
Registered: ‎04-26-2010

Re: Revit link doubles floor panels!

01-16-2014 04:29 AM in reply to: SerhanB
Thanks for the files. We are checking the issue.


Rafal Gaweda
Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,604
Registered: ‎04-26-2010

Re: Revit link doubles floor panels!

01-17-2014 04:11 AM in reply to: Rafal.Gaweda
Thanks for cooperation.
We were able to reproduce bug. Of course I registered it for correction.


Rafal Gaweda
Please use plain text.
Active Contributor
SerhanB
Posts: 45
Registered: ‎08-09-2011

Re: Revit link doubles floor panels!

01-18-2014 01:12 AM in reply to: SerhanB

Robot software is evolving in a fast pace, nice to see that. Being a beta tester for various autodesk products, I see that these corrections play a major role in developement. I'm happy to contribute even in such a small bit.

Please use plain text.