Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Mentor
andrea.pontiggia
Posts: 179
Registered: ‎01-29-2012
Accepted Solution

Problem with coverings

118 Views, 3 Replies
12-17-2012 08:25 AM

I can not understand why in the calculation model which is attached panels 351 353 354 and 363 do not share the load.

The model is imported from Revit, but the other panels are correct.

Thanks

Andrea
Please use plain text.
Product Support
Artur.Kosakowski
Posts: 5,115
Registered: ‎12-17-2010

Re: Problem with coverings

12-18-2012 12:50 AM in reply to: andrea.pontiggia

The reason is setting the user defined tolerance for model generation as 0.  Any particular reason for that ?

Anyway I have asked the development team to disable such possibility in the future.

 

The solution is e.g. to change to Automatic instead.

 

If you find your post answered press the Accept as Solution button please. This will help other users to find solutions much faster. Thank you.

 

 

 



Artur Kosakowski
Please use plain text.
Mentor
andrea.pontiggia
Posts: 179
Registered: ‎01-29-2012

Re: Problem with coverings

12-18-2012 01:32 AM in reply to: Artur.Kosakowski

How can I set the automatic mode?

Andrea
Please use plain text.
Product Support
Artur.Kosakowski
Posts: 5,115
Registered: ‎12-17-2010

Re: Problem with coverings

12-18-2012 01:44 AM in reply to: andrea.pontiggia

auto tolerance.PNG



Artur Kosakowski
Please use plain text.