Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Member
siamak.2014
Posts: 3
Registered: ‎06-08-2012
Accepted Solution

problem sending model to revit

385 Views, 4 Replies
10-04-2012 04:12 AM

hello 

I want to send model from borot to revit

but when I want to do that an error message shown

 

message is : "Ths extension can be used only with Revit Structure 2013"

 

but I already have revit 2013 installed and running

 

-----

I use robot 2013 x64 and revit 2013 x64

windows 7 x64 home premium

 

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,186
Registered: ‎04-26-2010

Re: problem sending model to revit

10-04-2012 04:26 AM in reply to: siamak.2014

I fact this message means you have to import model being in Revit:

 

revitlink.jpg



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Member
siamak.2014
Posts: 3
Registered: ‎06-08-2012

Re: problem sending model to revit

10-04-2012 05:04 AM in reply to: Rafal.Gaweda

In fact I draw the model in robot and want to send it to revit to add more architectural details to it

but in that way you said model transfered from revit to robot

is there any option to do robot to revit process ?

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,186
Registered: ‎04-26-2010

Re: problem sending model to revit

10-04-2012 05:07 AM in reply to: siamak.2014

read carefully I said "being in Revit".

 

update.jpg



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Member
siamak.2014
Posts: 3
Registered: ‎06-08-2012

Re: problem sending model to revit

10-04-2012 05:11 AM in reply to: Rafal.Gaweda

thank you so much !

it work's

Please use plain text.