Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Member
pascal.bogdan
Posts: 3
Registered: ‎09-27-2011
Accepted Solution

Mesh+Bracket error?!

1383 Views, 2 Replies
09-27-2011 12:42 AM

Hello,

 

I encountered today a thing that never happened in Robot. When using bracket for a beam that supports a shell slab which was meshed (lets say 0.5 m mesh size), at the end of the bracket the Fz value is very big, and this never happened in older version of robot. I checked old structures made with RSA v19 or 2010 and that issue didn't exist. 

 Thanks in advance!

 

 regards,

 Bogdan

 

LE: I attached the picture for the beam without the bracket

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,070
Registered: ‎04-26-2010

Re: Mesh+Bracket error?!

09-27-2011 03:46 AM in reply to: pascal.bogdan

HI,

 

Turn off kinematic contrains in job preferences

 





Rafal Gaweda
Please use plain text.
Member
pascal.bogdan
Posts: 3
Registered: ‎09-27-2011

Re: Mesh+Bracket error?!

09-27-2011 04:09 AM in reply to: Rafal.Gaweda

Thank you! Now it works as it should :smileywink:

Please use plain text.