Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Distinguished Contributor
athurD
Posts: 177
Registered: ‎12-14-2011

Export modol Sap2000 to modol Robot

769 Views, 12 Replies
10-17-2012 11:51 PM

Hi. You can help Export modol Sap to modol Robot?

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,189
Registered: ‎04-26-2010

Re: Export modol Sap2000 to modol Robot

10-17-2012 11:55 PM in reply to: athurD

Maybe import to robot?

Sap file must be in old format, not including TABLES in file syntax:

 

sap.jpg



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Distinguished Contributor
athurD
Posts: 177
Registered: ‎12-14-2011

Re: Export modol Sap2000 to modol Robot

10-18-2012 12:04 AM in reply to: Rafal.Gaweda

Thank you.

But Erro.???

I use Sap2000 Advanced 14.2.4 and Robot 2013

 

Capture.PNG

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,189
Registered: ‎04-26-2010

Re: Export modol Sap2000 to modol Robot

10-18-2012 12:15 AM in reply to: athurD

Send me SAP file



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Distinguished Contributor
athurD
Posts: 177
Registered: ‎12-14-2011

Re: Export modol Sap2000 to modol Robot

10-18-2012 12:17 AM in reply to: Rafal.Gaweda

I is attachment modol sap.

Thanks.

 

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,189
Registered: ‎04-26-2010

Re: Export modol Sap2000 to modol Robot

10-18-2012 12:48 AM in reply to: athurD

Not possible. The file contains TABLEs.

 

table.jpg



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Distinguished Contributor
athurD
Posts: 177
Registered: ‎12-14-2011

Re: Export modol Sap2000 to modol Robot

10-21-2012 07:48 PM in reply to: Rafal.Gaweda

hi. I export Sap to robot, so is erro.??????????????

 Please see picture.

 2012-10-22_0945.png

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,189
Registered: ‎04-26-2010

Re: Export modol Sap2000 to modol Robot

10-22-2012 12:30 AM in reply to: athurD

it is not possible to open this file. This file contains TABLEs in  syntax.



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Distinguished Contributor
athurD
Posts: 177
Registered: ‎12-14-2011

Re: Export modol Sap2000 to modol Robot

10-23-2012 06:37 AM in reply to: Rafal.Gaweda

Thanks

So now how to fix it.?

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,189
Registered: ‎04-26-2010

Re: Export modol Sap2000 to modol Robot

10-23-2012 06:43 AM in reply to: athurD

So now how to fix it.?

If possible save it from SAP with old syntax. If not - nothing can be done.

 



Rafal Gaweda
Please use plain text.