Robot Structural Analysis

Reply
Member
LittleP
Posts: 5
Registered: ‎10-03-2012

Re: error

10-03-2012 11:43 AM in reply to: Rafal.Gaweda

Have changed the drive names but I still can't progress past the project screen

Please use plain text.
Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,246
Registered: ‎04-26-2010

Re: error

10-04-2012 01:38 AM in reply to: LittleP

LittleP wrote:

Have changed the drive names but I still can't progress past the project screen


Have you seen crash report window where you can specify e-mail address and report crash? If so please register crash specifying your e-mail address.

 

Try this: open RC design, if there is no crash please go to Preferences and change OpenGL acceleration, then restart robot and check.

 

rce.jpg

 

accel.jpg



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Member
LittleP
Posts: 5
Registered: ‎10-03-2012

Re: error

10-04-2012 11:51 AM in reply to: LittleP

Error report registered and SP2 installed. Still not able progress any further, when accessing a project type it tries to load the model space but then stalls and error report pops up.

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,246
Registered: ‎04-26-2010

Re: error

10-05-2012 01:07 AM in reply to: LittleP

Error report registered

 

THx, we are checking it.

 

 when accessing a project type it tries to load the model space but then stalls and error report pops up.


The same if you select RC Element stucture type?



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,246
Registered: ‎04-26-2010

Re: error

10-05-2012 01:20 AM in reply to: Rafal.Gaweda

Error report registered

 

THx, we are checking it.

 

The crash is generated by ATI graphics card driver. PLease update your graphics card driver to the newest one.

 



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Member
LittleP
Posts: 5
Registered: ‎10-03-2012

Re: error

10-05-2012 01:27 AM in reply to: LittleP

Thought I should clarify so that you don't think im trigger happy, I logged two reports, pre and post SP2 install, not sure if that helps.

 

Yes tried going through RC element structure same result, sorry meant to stipulate.

 

Thanks for looking into it.

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,246
Registered: ‎04-26-2010

Re: error

10-05-2012 01:30 AM in reply to: LittleP

I logged two reports, pre and post SP2 install, not sure if that helps.

 

Analyzing them we found that crash is caused by ATI graphics card driver.

 



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Member
LittleP
Posts: 5
Registered: ‎10-03-2012

Re: error

10-05-2012 01:30 AM in reply to: Rafal.Gaweda

Much appreciated Rafal, with get the card updated.

 

Thanks

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,246
Registered: ‎04-26-2010

Re: error

10-05-2012 01:35 AM in reply to: LittleP

Peter,

 

Try this structure type, Tools \ Preferences,  then turn off OpenGL in Robot.

 

rsec.jpg



Rafal Gaweda
Please use plain text.