Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Distinguished Contributor
A.wikipedia
Posts: 140
Registered: ‎08-03-2012
Accepted Solution

Error 3060 - Run Modol erro.

346 Views, 3 Replies
09-09-2012 08:57 AM

Hi all.

I is prolem. Why???

Please see picture.

And File modol :  http://www.mediafire.com/?qqg2g6bf7dxxa91

Thanks

 

 

Capture.PNG

Capture.PNG

 

 

Please use plain text.
Valued Mentor
tony.ridley
Posts: 653
Registered: ‎09-07-2011

Re: Run Modol erro.

09-09-2012 04:08 PM in reply to: A.wikipedia

Try putting some supports on your model. 

 

Unless it's a magic floating castle?

 

 

 

Please use plain text.
Distinguished Contributor
A.wikipedia
Posts: 140
Registered: ‎08-03-2012

Re: Run Modol erro.

09-09-2012 06:58 PM in reply to: tony.ridley

Thank Tony.


tony.ridley wrote:

Unless it's a magic floating castle?


I don't think :smileyhappy:)

Please use plain text.
Valued Mentor
tony.ridley
Posts: 653
Registered: ‎09-07-2011

Re: Run Modol erro.

09-10-2012 01:20 AM in reply to: A.wikipedia

 


A.wikipedia wrote:

 

I don't think :smileyhappy:)


That may have been the problem.............:smileyhappy:

Please use plain text.