Discussion Groups

Robot Structural Analysis

Reply
Active Member
LLAL
Posts: 7
Registered: ‎06-14-2011

bracket length is greater (or equal) than bar length/greater than bar length

177 Views, 5 Replies
07-24-2012 06:09 AM

Good day all,

  I have been using brackets for quite a while and have never had any problems. When I ran a "verification" of my model, I received 2 error messages : "Bracket length is greater (or equal) than bar length" and "Total length of bracket is greater than bar length".

 

I have used the same settings that I always use (see attach) for the brackets. Can anyone assist?

 

Eric

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,064
Registered: ‎04-26-2010

Re: bracket length is greater (or equal) than bar length/greater than bar length

07-24-2012 06:38 AM in reply to: LLAL

Check where you have not wrongly defined bracket length in relative unit (0 to 1)



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Contributor
Участник
Posts: 23
Registered: ‎08-18-2011

Re: bracket length is greater (or equal) than bar length/greater than bar length

07-25-2012 11:01 AM in reply to: LLAL

I also received this message when re-calculating the model after selection/collection of 'Phases'.


Bracket parameters set to relative or absolute doesn’t seem to matter.


Brackets are not compatible with Phases?

Please use plain text.
Active Member
LLAL
Posts: 7
Registered: ‎06-14-2011

Re: bracket length is greater (or equal) than bar length/greater than bar length

07-25-2012 11:30 AM in reply to: Rafal.Gaweda

I don't think the parameters were the problem. I double checked and even reset them.

 

However I proceeded to complete the rest of the model, (loads, cladding etc) and the error message dissappeared.

 

Eric

Please use plain text.
Product Support
Rafal.Gaweda
Posts: 5,064
Registered: ‎04-26-2010

Re: bracket length is greater (or equal) than bar length/greater than bar length

07-26-2012 12:16 AM in reply to: Участник

I also received this message when re-calculating the model after selection/collection of 'Phases'.

 

Brackets are not compatible with Phases?



I do not see any problem with brackets \ brackets + phases.

If you have such model plwease send us.



Rafal Gaweda
Please use plain text.
Contributor
Участник
Posts: 23
Registered: ‎08-18-2011

Re: bracket length is greater (or equal) than bar length/greater than bar length

07-26-2012 02:07 AM in reply to: LLAL

Message disappeared after some manipulations in ‘Phase collection’ dialog. Probably just a glitch.

Please use plain text.