Revit Structure

Reply
Active Member
russb
Posts: 9
Registered: ‎01-01-2003
Message 21 of 27 (1,253 Views)

Re: revit mask region not masking

09-28-2012 07:31 PM in reply to: DavidKeller2529

come on Lance & Autodesk... We pointed this bug out three months ago. (case no. 07358572)

 

The structural Revit community needs a hotfix for this ASAP!!!

Active Contributor
5kings
Posts: 37
Registered: ‎09-27-2012
Message 22 of 27 (1,244 Views)

Re: revit mask region not masking

10-01-2012 12:16 AM in reply to: Lance.Coffey

Checking the checkbox does affect the issue. The masking regions & Opaque Filles Region are masking again. Though this not the solution for me right know.

 

Regards,

 

Jordi

Active Contributor
5kings
Posts: 37
Registered: ‎09-27-2012
Message 23 of 27 (1,208 Views)

Re: revit mask region not masking

10-09-2012 02:46 AM in reply to: Lance.Coffey

Ok, an update!

 

Revit structure 2013 with update 1 installed.--> Masking regions and Filled regions act like they should act.

 

Revit 2013 from the building design premium suite....with update 1..... they do'nt work.....

I use revit structure form the building design suite premium...... so.... i really need a hotfix on this one.

 

Regards, Jordi

Active Contributor
5kings
Posts: 37
Registered: ‎09-27-2012
Message 24 of 27 (1,156 Views)

Re: revit mask region not masking

10-29-2012 12:28 AM in reply to: Lance.Coffey

Ok, an update again,

 


Revit 2013 from the building design premium suite....with update 2.....Masking regions don't work on structural views when there's a linked model in your project.

 

Please, we really really need a fix on this.

 

Regards, Jordi

Active Contributor
5kings
Posts: 37
Registered: ‎09-27-2012
Message 25 of 27 (1,094 Views)

Re: revit mask region not masking

11-12-2012 07:00 AM in reply to: 5kings

I did a complete reinstall with servicepacks, and without any addins..... problem solved.:smileyhappy:

Distinguished Contributor
thewrz
Posts: 171
Registered: ‎06-08-2009
Message 26 of 27 (1,031 Views)

Re: revit mask region not masking

12-04-2012 06:06 PM in reply to: 5kings

Are you sure? I just did a fresh install. And then a fresh update to product release 2.

 

I admit I'm running some extensions and add-ins. But this is a brand new Windows 7 64bit installation as well.

 

Here's a video I made in-case anyeone's confused:

https://www.youtube.com/watch?v=AMwVJ9Irn0c

 

____________________________________________________
Please give kudos to the MEP Wish List ideas you like, as this will help the Revit development team prioritize functionality additions!
Distinguished Contributor
thewrz
Posts: 171
Registered: ‎06-08-2009
Message 27 of 27 (1,026 Views)

Re: revit mask region not masking

12-04-2012 07:50 PM in reply to: thewrz

Update: Just spent the time to completely remove the add-ins and extensions, then reinstalled Revit 2013, then upgraded to product release 2.


I was STILL UNABLE to get nested filled regions (and masking regions) to work.

____________________________________________________
Please give kudos to the MEP Wish List ideas you like, as this will help the Revit development team prioritize functionality additions!
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.