Revit Structure

Revit Structure

Reply
Member
732861
Posts: 3
Registered: ‎11-06-2012
Message 1 of 3 (245 Views)

How to make Autodesk Revit run more smoothly with 8-core?

245 Views, 2 Replies
11-06-2012 11:46 PM

Hi,

 

My computer has 8 cores. When the Autodesk Revit is running, 

the computer shows that only one of the eight coreis processing. 

The other seven cores are not being used at that time.

How can I use the other seven cores together to make the Autodesk Revit run more smoothly 

and quickly?

 

My processor model number is Intel(R) Core(TM)i7 CPU  950 @  3.07GHz   3.07GHz

 

Looking forward to your soonest reply. 

Best regards & Thanks,

Kevin

Active Contributor
dhurtubise
Posts: 30
Registered: ‎06-01-2012
Message 2 of 3 (244 Views)

Re: How to make Autodesk Revit run more smoothly with 8-core?

11-07-2012 02:30 AM in reply to: 732861

Which version are you running?

Then look at tht post http://revitit.com/blog/?p=443

Distinguished Contributor
DParkRMAK
Posts: 131
Registered: ‎12-17-2007
Message 3 of 3 (194 Views)

Re: How to make Autodesk Revit run more smoothly with 8-core?

11-19-2012 12:23 PM in reply to: dhurtubise

dhurtubise wrote:

Which version are you running?

Then look at tht post http://revitit.com/blog/?p=443


Thanks for this link. I set all my cores to 100% and it made a significant improvement working with large models.

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.