Revit MEP

Reply
Valued Contributor
bbrown
Posts: 87
Registered: ‎08-01-2011
Message 1 of 3 (151 Views)
Accepted Solution

Pipe insulation always 1"

151 Views, 2 Replies
03-07-2014 10:42 AM

When adding insulation to pipe it always places it at 1" if it is less then 1", even if I change it in the "Add Insulation" dialog. To get the right size, I have to add the insulation, then edit it to the correct value (like 1/2"). If I place it at 2" it responds correctly.

Double check your Project Units; under the Piping Discipline, make sure that "Pipe Insulation Thickness" isn't being rounded to a coarser degree, such as to the nearest 1".

*Expert Elite*
CADastrophe
Posts: 3,421
Registered: ‎08-28-2009
Message 2 of 3 (141 Views)

Re: Pipe insulation always 1"

03-07-2014 11:22 AM in reply to: bbrown

Double check your Project Units; under the Piping Discipline, make sure that "Pipe Insulation Thickness" isn't being rounded to a coarser degree, such as to the nearest 1".

Corey D.                                                                                                                  ADSK_Logo_EE_2013.png    AutoCAD 2014 User  Revit 2014 User
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
⁞|⁞ Please use Mark Solutions!.Accept as Solution and Give Kudos!Give Kudos as appropriate to further enhance these forums. Thank you!
Valued Contributor
bbrown
Posts: 87
Registered: ‎08-01-2011
Message 3 of 3 (139 Views)

Re: Pipe insulation always 1"

03-07-2014 11:31 AM in reply to: CADastrophe
That was it. Thanks!
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.