Revit MEP

Revit MEP

Reply
Board Manager
1,115 Posts
26 Kudos
Registered: ‎11-13-2006
Post 1 of 37

FABmep Import for Revit MEP available on Autodesk Labs

3127 Views, 36 Replies
07-05-2012 09:49 AM

There is a new technology preview you can try:

 

http://labs.autodesk.com/utilities/revit_fabmep/

 

The FABmep Import for Revit MEP is a free technology preview that enables users to import Autodesk Fabrication FABmep models to provide round-tripping capabilities for as-built/record drawing purposes.



Scott Sheppard
Program Manager
Autodesk Labs
Autodesk, Inc.
Member
3 Posts
0 Kudos
Registered: ‎12-08-2009
Post 2 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 05:55 AM in reply to: scott.sheppard

I downloaded this, but can't seem to find the command to export it out of Fab. Can you give some further direction?

*Expert Elite*
7,925 Posts
657 Kudos
Registered: ‎09-13-2007
Post 3 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 06:38 AM in reply to: BrianWelch3883

it says its an importer plug in

Member
3 Posts
0 Kudos
Registered: ‎12-08-2009
Post 4 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 07:29 AM in reply to: scott.sheppard

It is a importer plug-in, but it is looking to import a .rif file. How do you get a .rif file out of Fab?

*Expert Elite*
7,925 Posts
657 Kudos
Registered: ‎09-13-2007
Post 5 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 07:33 AM in reply to: BrianWelch3883
*Expert Elite*
7,925 Posts
657 Kudos
Registered: ‎09-13-2007
Post 6 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 07:35 AM in reply to: DarrenP

you must have the FAB MEP program installed

*Expert Elite*
7,925 Posts
657 Kudos
Registered: ‎09-13-2007
Post 7 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 07:38 AM in reply to: DarrenP

if you have it installed you won't need this plug in

Member
3 Posts
0 Kudos
Registered: ‎12-08-2009
Post 8 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 07:40 AM in reply to: DarrenP

FABMEP allows me to import files from Revit into FAB. This plug-in is supposed to allow you to do the opposite. I want in import my FABMEP file into Revit.

*Expert Elite*
7,925 Posts
657 Kudos
Registered: ‎09-13-2007
Post 9 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 07:55 AM in reply to: BrianWelch3883

try emailing the labs team: labs.revit.fabmep@autodesk.com

Active Contributor
34 Posts
27 Kudos
Registered: ‎11-07-2006
Post 10 of 37

Re: FABmep Import for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-09-2012 06:07 AM in reply to: scott.sheppard

Can we use our old mapping from 2012 in 2013.If not a migration tool like  others would help

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!