Revit MEP

Revit MEP

Reply
Board Manager
1,115 Posts
26 Kudos
Registered: ‎11-13-2006
Post 1 of 37

FABmep Import for Revit MEP available on Autodesk Labs

3118 Views, 36 Replies
07-05-2012 09:49 AM

There is a new technology preview you can try:

 

http://labs.autodesk.com/utilities/revit_fabmep/

 

The FABmep Import for Revit MEP is a free technology preview that enables users to import Autodesk Fabrication FABmep models to provide round-tripping capabilities for as-built/record drawing purposes.



Scott Sheppard
Program Manager
Autodesk Labs
Autodesk, Inc.
Member
3 Posts
0 Kudos
Registered: ‎12-08-2009
Post 2 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 05:55 AM in reply to: scott.sheppard

I downloaded this, but can't seem to find the command to export it out of Fab. Can you give some further direction?

*Expert Elite*
7,866 Posts
652 Kudos
Registered: ‎09-13-2007
Post 3 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 06:38 AM in reply to: BrianWelch3883

it says its an importer plug in

Member
3 Posts
0 Kudos
Registered: ‎12-08-2009
Post 4 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 07:29 AM in reply to: scott.sheppard

It is a importer plug-in, but it is looking to import a .rif file. How do you get a .rif file out of Fab?

*Expert Elite*
7,866 Posts
652 Kudos
Registered: ‎09-13-2007
Post 5 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 07:33 AM in reply to: BrianWelch3883
*Expert Elite*
7,866 Posts
652 Kudos
Registered: ‎09-13-2007
Post 6 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 07:35 AM in reply to: DarrenP

you must have the FAB MEP program installed

*Expert Elite*
7,866 Posts
652 Kudos
Registered: ‎09-13-2007
Post 7 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 07:38 AM in reply to: DarrenP

if you have it installed you won't need this plug in

Member
3 Posts
0 Kudos
Registered: ‎12-08-2009
Post 8 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 07:40 AM in reply to: DarrenP

FABMEP allows me to import files from Revit into FAB. This plug-in is supposed to allow you to do the opposite. I want in import my FABMEP file into Revit.

*Expert Elite*
7,866 Posts
652 Kudos
Registered: ‎09-13-2007
Post 9 of 37

Re: FABmep for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-06-2012 07:55 AM in reply to: BrianWelch3883

try emailing the labs team: labs.revit.fabmep@autodesk.com

Active Contributor
34 Posts
27 Kudos
Registered: ‎11-07-2006
Post 10 of 37

Re: FABmep Import for Revit MEP available on Autodesk Labs

07-09-2012 06:07 AM in reply to: scott.sheppard

Can we use our old mapping from 2012 in 2013.If not a migration tool like  others would help

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post