Revit MEP

Revit MEP

Reply
Active Contributor
gookeeper
Posts: 45
Registered: ‎02-09-2005
Message 1 of 2 (653 Views)

Export to autocad hatch not coming out correct - Revit MEP 2013 - autocad 2013

653 Views, 1 Replies
07-03-2012 07:49 AM

Hi

 

When i export out to autocad MEP im  having problem with the hatch not coming out properly(kinda patchy).

 

I've attached 2 images one how it used to export and one as it exports now.

 

i dont believe ive changed any settings for it to come out differently.

 

im using cable tray - filters with hatches to identify the types.

 

Any ideas why this has started to happen? this one has beaten me

 

Thanks

 

Guy

 

 

 

 

Product Support
fernanda.firman
Posts: 164
Registered: ‎10-07-2011
Message 2 of 2 (566 Views)

Re: Export to autocad hatch not coming out correct - Revit MEP 2013 - autocad 20

08-03-2012 01:04 PM in reply to: gookeeper

Hi,

Have you tried mapping the patterns to a standard AutoCAD  hatch pattern file?

Please see the picture attached.



Fernanda Lima Firman
Technical Support Specialist
Customer Service & Support
Autodesk, Inc.

Revit Clinic


If this helped solve your issue - remember to 'accept as solution' to help others find answers.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.