Revit MEP

Reply
Active Member
rjones
Posts: 10
Registered: ‎04-02-2008
Message 1 of 2 (186 Views)

Existing pipe showing as new`

186 Views, 1 Replies
10-22-2012 07:11 AM

I have an existing pipe drawn on my demolition plan on it's own filter and color that shows up correct but when I go to my new floor plan and turn on that filter my existing pipe shows up as new, i alos have new sanitary on the plan and when I turn off the filter it turns off the existing sanitary as well. Under phasing on the new plan, it's phase created is existing. Any ideas how to change or fix?  

*Expert Elite*
CADastrophe
Posts: 3,421
Registered: ‎08-28-2009
Message 2 of 2 (141 Views)

Re: Existing pipe showing as new`

10-23-2012 10:07 AM in reply to: rjones

In your new floor plan, what is the Phase and Phase Filter set to?

Corey D.                                                                                                                  ADSK_Logo_EE_2013.png    AutoCAD 2014 User  Revit 2014 User
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
⁞|⁞ Please use Mark Solutions!.Accept as Solution and Give Kudos!Give Kudos as appropriate to further enhance these forums. Thank you!
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.