Revit MEP

Revit MEP

Reply
Valued Contributor
tkendrick
Posts: 84
Registered: ‎11-23-2011
Message 1 of 4 (237 Views)

Cryptic Error Messages - Linking In Arch to Mech

237 Views, 3 Replies
05-16-2012 07:21 AM

I'm working with a multi-file project. I'm trying to reload from the ARCH link to the MECH file. I received this message:

"No element in a secondary option can be referenced by an element outside that option."

 

I have no experience with Design Options, so I don't know what this means, or what to do about it. I just want the ARCH in there so I see the walls.

----
Use this link to tell Autodesk about features you need:
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=1109794
*Expert Elite*
CADastrophe
Posts: 3,421
Registered: ‎08-28-2009
Message 2 of 4 (232 Views)

Re: Cryptic Error Messages - Linking In Arch to Mech

05-16-2012 07:51 AM in reply to: tkendrick

Does Revit give you the option to ignore the error? This may be a problem within the architectural file - start a new project and link in that arch file. If it still gives you that error, then the problem can be isolated to something within their model.

Corey D.                                                                                                                  ADSK_Logo_EE_2013.png    AutoCAD 2014 User  Revit 2014 User
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
⁞|⁞ Please use Mark Solutions!.Accept as Solution and Give Kudos!Give Kudos as appropriate to further enhance these forums. Thank you!
Valued Contributor
tkendrick
Posts: 84
Registered: ‎11-23-2011
Message 3 of 4 (230 Views)

Re: Cryptic Error Messages - Linking In Arch to Mech

05-16-2012 09:39 AM in reply to: CADastrophe

Arch file is good, I have already linked it to other portions of the project with problem. These warnings cannot be ignored.

 

 

I decided to delete the design options, because I have the original file if I happen to need those again for some reason. All I needed the Mech file for is the T-stat positions.

Thanks.

 

Still, those error message leave a lot to be desired.

----
Use this link to tell Autodesk about features you need:
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=1109794
*Expert Elite*
CADastrophe
Posts: 3,421
Registered: ‎08-28-2009
Message 4 of 4 (227 Views)

Re: Cryptic Error Messages - Linking In Arch to Mech

05-16-2012 10:03 AM in reply to: tkendrick

Alright. Please post if you happen find out what exactly caused that error - In testing, I caused a lot of different errors, but not that specific one. Also, what release of Revit are you using?

Corey D.                                                                                                                  ADSK_Logo_EE_2013.png    AutoCAD 2014 User  Revit 2014 User
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
⁞|⁞ Please use Mark Solutions!.Accept as Solution and Give Kudos!Give Kudos as appropriate to further enhance these forums. Thank you!
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.