Revit MEP

Reply
Contributor
Ghassan76
Posts: 12
Registered: ‎11-29-2011
Message 1 of 2 (108 Views)

Chillers Loop

108 Views, 1 Replies
11-29-2011 08:58 PM

My system consists of 6 air cooled chillers and 4 pumps and around 340 fan coil units. After finishing all making systems and ducts I distribute the pipes and give the flow factor of 0.25 for each pump to supply the right flow. When I’m connecting the first chiller and checking the flow inside, it gives the right flow. But when I connect the second chiller, the flow inside each one is zero.

 

The system is running and the inspector is on and check system is ok, but  the flow inside each chiller and its individual pipes is zero.

 

Please any help.

Mentor
embolisim
Posts: 355
Registered: ‎11-19-2008
Message 2 of 2 (105 Views)

Re: Chillers Loop

11-30-2011 02:17 AM in reply to: Ghassan76

Not sure if this will work, because I haven't tried it yet.

 

Try making  manifold family to sit between the FCU piping system & the chiller systems.

It can be the system equipmet for all the systems that connct to it & you can use parameters & formulas to redistribute the incoming & outgoing data.

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.