Revit MEP

Reply
New Member
JDennison1
Posts: 2
Registered: ‎09-14-2012
Message 1 of 3 (280 Views)
Accepted Solution

Accidental Upgrade to 2013 - Can I Get Back to 2012?

280 Views, 2 Replies
09-14-2012 05:07 AM

I have made a rookie error. When i recieved a revit file from an architect made in revit 2012 i must have opened it in 2013 and saved by accident. I have done a fair bit of work on it since and have just recieved the latest architects revit file again in 2012 resulting in me noticing my error. I know you can open a 2013 revit file in 2012 but is there any way to copy the servies that i have drawn from the 2013 model into the 2012 model. If so can someone please explain to me how. i dont really want to be working on this all weekend re-drawing it all however i think thats what i might have to do.

 

Revit is a one-way street in terms of compatibility, and I don't believe that there is any real way to recover this work. Aside from convincing the architect to upgrade to 2013, of course.

 

⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗
Welcome to the Autodesk forums, JDennison1!
Feel free to post any questions you may have! There are many experienced users here who generously contribute their time and effort to supporting
their peers. This is an open, peer-supported forum, so feel free to contribute any useful information or experiences to any of the topics you see here.
We hope you'll stick around a while and help strengthen the value of this community!
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Be sure to review the Ground Rules, visit the FAQ Forum, and use the Search feature prior to posting a question, as it's likely been asked before.
⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗

*Expert Elite*
CADastrophe
Posts: 3,344
Registered: ‎08-28-2009
Message 2 of 3 (276 Views)

Re: copying services.

09-14-2012 05:32 AM in reply to: JDennison1

Revit is a one-way street in terms of compatibility, and I don't believe that there is any real way to recover this work. Aside from convincing the architect to upgrade to 2013, of course.

 

⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗
Welcome to the Autodesk forums, JDennison1!
Feel free to post any questions you may have! There are many experienced users here who generously contribute their time and effort to supporting
their peers. This is an open, peer-supported forum, so feel free to contribute any useful information or experiences to any of the topics you see here.
We hope you'll stick around a while and help strengthen the value of this community!
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Be sure to review the Ground Rules, visit the FAQ Forum, and use the Search feature prior to posting a question, as it's likely been asked before.
⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗⸗

Corey D.                                                                                                                  ADSK_Logo_EE_2013.png    AutoCAD 2014 User  Revit 2014 User
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
⁞|⁞ Please use Mark Solutions!.Accept as Solution and Give Kudos!Give Kudos as appropriate to further enhance these forums. Thank you!
New Member
JDennison1
Posts: 2
Registered: ‎09-14-2012
Message 3 of 3 (272 Views)

Re: copying services.

09-14-2012 05:47 AM in reply to: CADastrophe

i thought that was the case. thanks for the reply.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.