Revit Architecture

Reply
Mentor
JamaL9722060
Posts: 1,360
Registered: ‎04-09-2010
Message 1 of 6 (2,133 Views)

“Zoom window” in the Revit,

2133 Views, 5 Replies
10-02-2012 02:12 PM

“Zoom window” in the Revit,

 

I couldn’t find the “zoom window” tool in the Revit!

 

Thank you

 

Best

 

Jamal

 

Clip_70.jpg

----------------------------------------------------------
Jamal NUMAN, GIS and Civil Engineer, MSc
e-mail: JamaL9722060@yahoo.com
P.O.Box: 731, Ramallah, West Bank, Palestine.
----------------------------------------------------------
Software: AutoCAD 2014, AutoCAD C3D, AutoCAD M3D, Revit
Windows 7 (Ultimate 64 bits),
Firefox 20.0,
Kaspersky 2013.
Active Contributor
chris.needham
Posts: 47
Registered: ‎04-06-2005
Message 2 of 6 (2,126 Views)

Re: “Zoom window” in the Revit,

10-02-2012 04:45 PM in reply to: JamaL9722060

I don't know if there's a button for it, but "ZR" is the keyboard shortcut for it.

Chris Needham
Whangarei
New Zealand
Employee
loboarch
Posts: 1,013
Registered: ‎09-05-2003
Message 3 of 6 (2,100 Views)

Re: “Zoom window” in the Revit,

10-03-2012 05:47 AM in reply to: JamaL9722060

The button exists on the "Nav Bar" on the side to a Revit drawing window.  The Zoom region tool may not be the top level button.  In that case the flyout arrow needs to be pressed and then Zoom Region selected.  This will promote the Zoom Region button to be the top level and the one displayed.

 

zoom_region.png



Jeff Hanson
Sr. Subject Matter Expert
Autodesk, Revit User Experience
Mentor
JamaL9722060
Posts: 1,360
Registered: ‎04-09-2010
Message 4 of 6 (2,081 Views)

Re: “Zoom window” in the Revit,

10-03-2012 01:59 PM in reply to: loboarch

Many thanks guys for the help. This is quite useful.

 

It remain to know how to stick this command on the “Quick Access Toolbar”

 

Best

 

Jamal

----------------------------------------------------------
Jamal NUMAN, GIS and Civil Engineer, MSc
e-mail: JamaL9722060@yahoo.com
P.O.Box: 731, Ramallah, West Bank, Palestine.
----------------------------------------------------------
Software: AutoCAD 2014, AutoCAD C3D, AutoCAD M3D, Revit
Windows 7 (Ultimate 64 bits),
Firefox 20.0,
Kaspersky 2013.
Employee
loboarch
Posts: 1,013
Registered: ‎09-05-2003
Message 5 of 6 (2,072 Views)

Re: “Zoom window” in the Revit,

10-04-2012 05:06 AM in reply to: JamaL9722060

This tool can't be added to the quick access toolbar.  The best you can do is to use the keyboard shortcut "ZR".



Jeff Hanson
Sr. Subject Matter Expert
Autodesk, Revit User Experience
Mentor
JamaL9722060
Posts: 1,360
Registered: ‎04-09-2010
Message 6 of 6 (2,052 Views)

Re: “Zoom window” in the Revit,

10-05-2012 02:08 AM in reply to: loboarch

Many thanks for the answer.

 

but in general, how can we add tools (buttons) to the "quick access bar"?

 

----------------------------------------------------------
Jamal NUMAN, GIS and Civil Engineer, MSc
e-mail: JamaL9722060@yahoo.com
P.O.Box: 731, Ramallah, West Bank, Palestine.
----------------------------------------------------------
Software: AutoCAD 2014, AutoCAD C3D, AutoCAD M3D, Revit
Windows 7 (Ultimate 64 bits),
Firefox 20.0,
Kaspersky 2013.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.