Revit Architecture

Reply
Active Contributor
wouterbleumink
Posts: 44
Registered: ‎08-19-2009
Message 1 of 3 (1,024 Views)
Accepted Solution

Worksharing monitor 2012 not working

1024 Views, 2 Replies
07-20-2011 02:58 AM

Hi all,

 

i want to use the Worksharing monitor with Revit Architecture 2012 SP1 64 bit (part of our building design suite premium), but when i load a workshering-enabled model (wich resides on our Revit server) the monitor stay's empty (stating that i should open a model in Revit)

 

Any ideas on how to solve this?

 

Regards,

 

Wouter

The worksharing monitor does not work with the revit server. No way around it (other than taking the project of the revit server.)

LD

*Expert Elite*
LisaDrago
Posts: 1,380
Registered: ‎05-08-2009
Message 2 of 3 (1,013 Views)

Re: Worksharing monitor 2012 not working

07-20-2011 12:16 PM in reply to: wouterbleumink

The worksharing monitor does not work with the revit server. No way around it (other than taking the project of the revit server.)

LD


If this helped solve your issue - remember to 'accept as solution' to help other find answers!
You can't think AutoCAD and run Revit.
Email: LisaDragoEE@gmail.com
Active Contributor
wouterbleumink
Posts: 44
Registered: ‎08-19-2009
Message 3 of 3 (1,001 Views)

Re: Worksharing monitor 2012 not working

07-20-2011 11:19 PM in reply to: LisaDrago

Thanx for the info... to bad that this does not work... would be a great asset.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.