Revit Architecture

Revit Architecture

Reply
Valued Contributor
bimandict
Posts: 64
Registered: ‎03-21-2013
Message 11 of 16 (437 Views)

Re: Windows Thumbnails not showing after installing Revit 2014

08-15-2013 07:33 AM in reply to: bimandict

Hi. . .

 

try this

Open the command line (type CMD in the search box in the start/windows icon)

copy and paste this line:

 

regsvr32 "C:\Program Files\Autodesk\Revit Architecture 2012\Program\Revit.Thumbnail.dll"

 

You should get a his has been successful msg.

 

Restart your machine

 

check icons.

 

 

Regards,


Jimi Clarke

BIM Manager - London
Microsoft Cloud Services Partner
New Member
Arq_Raymundo_M
Posts: 1
Registered: ‎09-14-2013
Message 12 of 16 (396 Views)

Re: Windows Thumbnails not showing after installing Revit 2014

09-14-2013 09:21 AM in reply to: bimandict

Hello!!

 

I have try all of the solutions here and it' doesn’t work. And… I’m not only having problems with some families that doesn’t' show up on the preview window dialog box, but also, even if a family is showing the preview, ones i modified it, and save it, then it doesn’t show the preview neither, even using all of the ways suggested here to fix the problem. Please, is there any update about this issue?

 

 

Distinguished Contributor
tonkata
Posts: 168
Registered: ‎03-22-2011
Message 13 of 16 (313 Views)

Re: Windows Thumbnails not showing after installing Revit 2014

12-03-2013 04:47 PM in reply to: bimandict
Guys I'm having the same problem, I installed 2014 and thumbnails worked fine, but soon as I "un-installed" 2013, thumbnails stopped working.

Any solution?
Member
cassandraprice3089
Posts: 3
Registered: ‎08-06-2013
Message 14 of 16 (305 Views)

Re: Windows Thumbnails not showing after installing Revit 2014

12-03-2013 09:06 PM in reply to: tonkata
There hasn't been a solution provided yet.
New Member
idonotcareijustneedtoaskaquestion!
Posts: 1
Registered: ‎02-10-2014
Message 15 of 16 (208 Views)

Re: Windows Thumbnails not showing after installing Revit 2014

02-10-2014 03:24 PM in reply to: craigm

I'm having this same issue and this thread does not yet have any working answer... what can I do to make file previews/thumbnails visible through windows explorer? Saving each file is not feasible because this is a problem with every single family file. I could see previews through 2013 this morning and now that 2014 has been installed all I see everywhere is the 2014 Revit logo instead of family previews. The company I work for downloaded the 2014 file directly from Autodesk so we have no CD to drag a .dll file from as other posts have suggested for earlier Revit versions. I've also checked the folders properties through windows explorer to make sure thumbnails are visible and they are. Please help.

Member
ic349
Posts: 3
Registered: ‎10-19-2007
Message 16 of 16 (73 Views)

Re: Windows Thumbnails not showing after installing Revit 2014

07-01-2014 02:37 PM in reply to: bimandict

This happens for me using the Upgrade_RFA journal script from Autodesk.  I find it interesting that the only response from Autodesk is a redirect from another thread to this one, and the remaining comments keep directing people to address a Revit 2012 dll.....for a Revit 2014 thumbnail problem.  I also notice that the thumbnails no longer work in the Revit file open dialog either. 

 

I would be happy if someone could offer up how to add the "regenerate preview" to the journal script so I could test that.  

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.