Revit Architecture

Reply
Contributor
Symo90
Posts: 22
Registered: ‎05-18-2012
Message 1 of 3 (209 Views)

Templates problems

209 Views, 2 Replies
09-21-2012 05:54 AM

I have two big problems with templates...

 

1) When I installed Revit 2013 it seem it didn't install the default template so i have none when I create a new project

 

2) I have create my own template but when I create a new project and I select my template (or even download one) it doesn't load it (my project is a blank paper with no families loaded and no options setted)...

 

Someone could please help me cause is becoming a bit frustrating working in this condition! è.é

Employee
davissc
Posts: 298
Registered: ‎08-08-2007
Message 2 of 3 (196 Views)

Re: Templates problems

09-21-2012 09:13 AM in reply to: Symo90

You need to re-install the content.  Here is how:

 

http://wikihelp.autodesk.com/Revit/enu/2013/Help/00005-More_Inf0/0138-Installa138/0140-Revit_In140/0...

 

 



Scott D Davis
AEC Technical Specialist
North American Sales
Autodesk, Inc.

Want Revit Content? Go to http://seek.autodesk.com !

Contributor
Symo90
Posts: 22
Registered: ‎05-18-2012
Message 3 of 3 (177 Views)

Re: Templates problems

09-22-2012 01:56 AM in reply to: davissc

Already tried... :\

 

Monday I'll try it again but I'm a bit skeptical...

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.