Revit Architecture

Reply
Contributor
Symo90
Posts: 22
Registered: ‎05-18-2012
Message 1 of 3 (207 Views)

Templates problems

207 Views, 2 Replies
09-21-2012 05:54 AM

I have two big problems with templates...

 

1) When I installed Revit 2013 it seem it didn't install the default template so i have none when I create a new project

 

2) I have create my own template but when I create a new project and I select my template (or even download one) it doesn't load it (my project is a blank paper with no families loaded and no options setted)...

 

Someone could please help me cause is becoming a bit frustrating working in this condition! è.é

Employee
davissc
Posts: 298
Registered: ‎08-08-2007
Message 2 of 3 (194 Views)

Re: Templates problems

09-21-2012 09:13 AM in reply to: Symo90

You need to re-install the content.  Here is how:

 

http://wikihelp.autodesk.com/Revit/enu/2013/Help/00005-More_Inf0/0138-Installa138/0140-Revit_In140/0...

 

 



Scott D Davis
AEC Technical Specialist
North American Sales
Autodesk, Inc.

Want Revit Content? Go to http://seek.autodesk.com !

Contributor
Symo90
Posts: 22
Registered: ‎05-18-2012
Message 3 of 3 (175 Views)

Re: Templates problems

09-22-2012 01:56 AM in reply to: davissc

Already tried... :\

 

Monday I'll try it again but I'm a bit skeptical...

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!