Revit Architecture

Reply
Contributor
serialkill
Posts: 15
Registered: ‎04-15-2011
Message 1 of 3 (851 Views)

Site plan and not roof plan

851 Views, 2 Replies
05-16-2012 12:04 AM

Hi, 

by default revit shows roof plan in the Site plan view. 

Is it possible to show site plan that one line would  represent building contour? Also is it possible to cast shadows of all the building if the first floor is selected? 

i was trying to make site plan from the fist floor, but since i gave intense topography ground is being cut and i need full topography.

i am using 2013 revit.

Please help.

Valued Mentor
vector2
Posts: 2,058
Registered: ‎03-28-2009
Message 2 of 3 (841 Views)

Re: Site plan and not roof plan

05-16-2012 01:46 AM in reply to: serialkill

The site plan view shows the roof because the view range

for that view is set to cut very high, but you can change it. 

 

As for shadows in plan view, yes just turn them on.

Contributor
jim5552
Posts: 16
Registered: ‎07-28-2011
Message 3 of 3 (817 Views)

Re: Site plan and not roof plan

05-16-2012 07:43 AM in reply to: serialkill

If topography gets above the first floor and is being cut, I believe you could try creating a plan region around the building, lowering the cut plain at the building but keeping the high cut plain for the rest of the site.

View>Plan View>Plan Region

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.