Revit Architecture

Reply
*Expert Elite*
Alfredo_Medina
Posts: 2,830
Registered: ‎06-11-2009
Message 21 of 23 (416 Views)

Re: revit to sketchup

04-16-2012 04:08 PM in reply to: Alfredo_Medina

I think it is possible to create a family with some profiles (the section of the forms), and create one basic unit, that can be inserted in a project, and repeated.

 

See attached illustration.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Planta1 Revit Online Consulting | info@planta1.com | my Twitter | The Planta1 Blog
Active Member
sabtf7
Posts: 10
Registered: ‎04-12-2012
Message 22 of 23 (400 Views)

Re: revit to sketchup

04-16-2012 05:13 PM in reply to: Alfredo_Medina

Dang what you looked really good i will have to try that for my self thank you for your help

Mentor
parveen.revit
Posts: 232
Registered: ‎09-29-2010
Message 23 of 23 (383 Views)

Re: revit to sketchup

04-16-2012 08:34 PM in reply to: ccollins

Dear sabtf7,

 

Your feedback in important for other users. please share you experience.

Parveen_Intec_Infocom (BIM, CAD, GIS, QS Services' Provider)
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.