Revit Architecture

Revit Architecture

Reply
Distinguished Mentor
Caddman13
Posts: 785
Registered: ‎07-13-2004
Message 1 of 4 (409 Views)

Revit Server question?

409 Views, 3 Replies
10-11-2011 11:55 AM

When sending consultants models we typically sent the file located right on our server.  With  Revit Server users can't get to the Revit Server as a drive letter map (that I am aware of).  How would we continue to send Central models to our consultants?

 

Thanks for the help.

 

*Expert Elite*
ccollins
Posts: 866
Registered: ‎09-28-2009
Message 2 of 4 (403 Views)

Re: Revit Server question?

10-11-2011 01:42 PM in reply to: Caddman13

You need to Save -as and Detach from Central, and rmove any Linked files.

 

Then post the Revit model(s) to the FTP site. ( and have the engineers do the same when posting. )

 

cheers

Cliff B. Collins
Registered Architect/BIM Manager
Thalden Boyd Emery Architects
St. Louis, MO
Active Member
sburke
Posts: 9
Registered: ‎05-04-2010
Message 3 of 4 (287 Views)

Re: Revit Server question?

11-14-2011 12:21 PM in reply to: ccollins

We've been successfully using the Revit Server Command-Line Utility to cut a local file, and use that to send. This way, if you have multiple models, it can run unattended. It still takes time to convert the server-based worksharing files to a single RVT, but is mush less stressful.

Active Member
sburke
Posts: 9
Registered: ‎05-04-2010
Message 4 of 4 (286 Views)

Re: Revit Server question?

11-14-2011 12:22 PM in reply to: sburke
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.