Revit Architecture

Revit Architecture

Reply
New Member
gregwalter
Posts: 2
Registered: ‎11-19-2011
Message 1 of 3 (580 Views)
Accepted Solution

Revit on MacBook Pro using dualboot

580 Views, 2 Replies
12-11-2011 06:06 PM

I am running Windows 7 on my late 2008 MacBook Pro with a 2.4GHz Intel Core 2 Duo processor and 4GB of ram, but each time I lauch Revit it loads my file just fine and then crashes. Does anyone else know about this issue and know a possible fix for it? I tried both the 32-bit and 64-bit verisons and they both came to the same result.

 

Quick responces would be great as this would help me get work done for finals quicker.

Thanks

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,256
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 3 (568 Views)

Re: Revit on MacBook Pro using dualboot

12-12-2011 06:52 AM in reply to: gregwalter

4 gigs may not be enough

how big is the file?

New Member
gregwalter
Posts: 2
Registered: ‎11-19-2011
Message 3 of 3 (563 Views)

Re: Revit on MacBook Pro using dualboot

12-12-2011 09:59 AM in reply to: gregwalter

The file is around 8MB but I had my friend look at it and we came up with that Windows was only using an 8th of the ram I had. So a quick change in the VRAM settings to have it use all of it and now its running like a champ.

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.