Revit Architecture

Revit Architecture

Reply
New Member
2 Posts
0 Kudos
Registered: ‎03-05-2013
Post 1 of 2

Revit 2013 - Building Design Suite Premium 2013 - Material library not installed

379 Views, 1 Replies
03-05-2013 12:32 AM

Hello,

 

i recently installed the newest software we received from the "Building Design Suite - Premium 2013".

The problem with Revit 2013 is now that when I open an existing or any other drawing Revit says to me that there is no Material Library installed??? I tryed to reinstal the software but the message comes again that there is no material library installed. In the installation menu i searched the material library and there is an option marked that the medium library is installed.

Can someone help me???

Product Support
638 Posts
30 Kudos
Registered: ‎09-08-2010
Post 2 of 2

Re: Revit 2013 - Building Design Suite Premium 2013 - Material library not insta

03-07-2013 12:20 PM in reply to: OntwerptekenaarDeroose

You may want to try a repair install. Insert the media or whatever you have, click run and when given the choice pick Repair. If that fails you may have to do a clean uninstall. Follow all the instructions on this link:

 

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=18782231&linkID=9243099

 

Thanks for posting.



Alan Quinn
Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!