Revit Architecture

Revit Architecture

Reply
New Member
vishdeepakk
Posts: 2
Registered: ‎12-24-2011
Message 1 of 3 (146 Views)
Accepted Solution

Qty takeoff using Revit Architecture

146 Views, 2 Replies
05-14-2012 09:23 AM

Dear All,


I have been working towards quantity take off using Revit for big projects so that my job becomes easier, accurate, faster and revisable also. But working on this, gives accurate results but its time consuming. 

 

Can any one here who have explored on this guide me or please let me know any institutes teaching this in Bangalore.

 

Please fee free to contact me on vishdeepakk@yahoo.co.in.

 

Regards,

Deepak.k

 

Mentor
parveen.revit
Posts: 232
Registered: ‎09-29-2010
Message 2 of 3 (128 Views)

Re: Qty takeoff using Revit Architecture

05-14-2012 08:44 PM in reply to: vishdeepakk

once you do all necessary formatting, adding new parameters, appearance setting, furmulas etc, you can then use that schedule/QTO template in all future projects. (export and import views).

Parveen_Intec_Infocom (BIM, CAD, GIS, QS Services' Provider)
New Member
vishdeepakk
Posts: 2
Registered: ‎12-24-2011
Message 3 of 3 (110 Views)

Re: Qty takeoff using Revit Architecture

05-15-2012 09:04 AM in reply to: parveen.revit

Dear Mr. Praveen,

 

Thank for replying. Please can u guide me by giving some more details

 

 

 

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.