Revit Architecture

Reply
*Frank Murphy
Message 1 of 3 (249 Views)

Network file mapping issue & 6.0

249 Views, 2 Replies
01-06-2004 06:50 AM
When I try to map library directories I can't see any of my network drives in the browse folder list. All of the other folder lists (i.e. Default template or User files) on the file locations page work fine it is just the libraries. Can anyone help or is this a bug?
*Eric Stewart
Message 2 of 3 (249 Views)

Re: Network file mapping issue & 6.0

01-06-2004 01:46 PM in reply to: *Frank Murphy
I would say it is a bug. we are experiencing the same behavior. "Frank Murphy" wrote in message news:3ffaca85$1_7@statler... > When I try to map library directories I can't see any of my network drives > in the browse folder list. All of the other folder lists (i.e. Default > template or User files) on the file locations page work fine it is just the > libraries. Can anyone help or is this a bug? > >
*Eric Stewart
Message 3 of 3 (249 Views)

Re: Network file mapping issue & 6.0

01-06-2004 02:00 PM in reply to: *Frank Murphy
I just checked out the zoog forum and this has been discussed over there. It is a bug. However, there is a workaround. Simply type the drive etter - F:\ - for example and then click the browse button. HTH "Eric Stewart" wrote in message news:3ffb2be7$1_4@statler... > I would say it is a bug. we are experiencing the same behavior. > > > "Frank Murphy" wrote in message > news:3ffaca85$1_7@statler... > > When I try to map library directories I can't see any of my network drives > > in the browse folder list. All of the other folder lists (i.e. Default > > template or User files) on the file locations page work fine it is just > the > > libraries. Can anyone help or is this a bug? > > > > > >
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.