Revit Architecture

Revit Architecture

Reply
Contributor
letreetleneant
Posts: 12
Registered: ‎12-17-2012
Message 1 of 7 (207 Views)

My Revit has not got any symbols and things

207 Views, 6 Replies
12-18-2012 03:22 AM

I setup the Revit Architecture student version newly.

Here I upload some screenshoots as attachment.

Revit has not got the symbols and other things like these in my computer.

Thanks for help...

*Expert Elite*
CADastrophe
Posts: 3,402
Registered: ‎08-28-2009
Message 2 of 7 (194 Views)

Re: My Revit has not got any symbols and things

12-18-2012 05:36 AM in reply to: letreetleneant

It appears as though your Project was created without a Project Template. When you start a new Project, you should be prompted to select one.

Corey D.                                                                                                                  ADSK_Logo_EE_2013.png    AutoCAD 2014 User  Revit 2014 User
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
⁞|⁞ Please use Mark Solutions!.Accept as Solution and Give Kudos!Give Kudos as appropriate to further enhance these forums. Thank you!
Contributor
letreetleneant
Posts: 12
Registered: ‎12-17-2012
Message 3 of 7 (183 Views)

Re: My Revit has not got any symbols and things

12-18-2012 08:49 AM in reply to: CADastrophe

There is no template.

Employee
davissc
Posts: 298
Registered: ‎08-08-2007
Message 4 of 7 (176 Views)

Re: My Revit has not got any symbols and things

12-18-2012 09:31 AM in reply to: letreetleneant

You skipped installing the content when you installed Revit.  Here's how to install the content:

 

http://wikihelp.autodesk.com/Revit/enu/2013/Help/00005-More_Inf0/0138-Installa138/0140-Revit_In140/0...

 

 



Scott D Davis
AEC Technical Specialist
North American Sales
Autodesk, Inc.

Want Revit Content? Go to http://seek.autodesk.com !

Contributor
letreetleneant
Posts: 12
Registered: ‎12-17-2012
Message 5 of 7 (163 Views)

Re: My Revit has not got any symbols and things

12-18-2012 10:04 AM in reply to: davissc

No i did not skip them. I installed 3 times for checking

*Expert Elite*
ccollins
Posts: 866
Registered: ‎09-28-2009
Message 6 of 7 (147 Views)

Re: My Revit has not got any symbols and things

12-18-2012 11:57 AM in reply to: letreetleneant

Try this:

 

Control Panel>Add/Remove Programs>Revit>Repair

 

This may enable you to install the Content that is missing.

Cliff B. Collins
Registered Architect/BIM Manager
Thalden Boyd Emery Architects
St. Louis, MO
Contributor
letreetleneant
Posts: 12
Registered: ‎12-17-2012
Message 7 of 7 (143 Views)

Re: My Revit has not got any symbols and things

12-18-2012 12:06 PM in reply to: ccollins

I did it but it still the same

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!