Revit Architecture

Reply
Distinguished Contributor
munsellh
Posts: 142
Registered: ‎11-30-2004
Message 1 of 3 (163 Views)

Exported Text height

163 Views, 2 Replies
04-06-2011 12:49 PM

 

When I exported my project to AutoCAD, the 1/8" text from Revit exported as 5/32". This happened with multiple different text sizes across the project. Has anyone else had this issue?

 

Other examples i have ssin in my project:

    3” is exporting as 3 9/16”

    1.5” is exporting as 1 25/32”

    1” is exporting as 1 3/16”

 

Distinguished Contributor
RNDPIS
Posts: 318
Registered: ‎09-09-2010
Message 2 of 3 (140 Views)

Re: Exported Text height

04-08-2011 05:31 AM in reply to: munsellh

My Suggestion is:

 

Please check the Unit (inch) and Text treatment (Maintain functional fidelity) when you export the revit project. See the attached jpg.

Distinguished Contributor
munsellh
Posts: 142
Registered: ‎11-30-2004
Message 3 of 3 (110 Views)

Re: Exported Text height

04-14-2011 11:40 AM in reply to: RNDPIS

Units are set to inches and I have tried both options for text treatment. same results either way. Just curious have you had this issue and did that fix it for you?

 

HJM

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.