Revit Architecture

Revit Architecture

Reply
Valued Contributor
alan.jackson
Posts: 60
Registered: ‎08-08-2007
Message 1 of 2 (146 Views)

Error "No circuit errors found" when deleting objects

146 Views, 1 Replies
08-22-2013 08:45 AM

I m receiving the following error on all projects whether they be existing or newly created. I am getting this error on Revit 2013 and Revit 2014. To reproduce all I have to do is try to delete ANY object in the model. has anyone seen this before?

 

"No circuit errors found"

 

Capture.PNG

*Expert Elite*
CADastrophe
Posts: 3,229
Registered: ‎08-28-2009
Message 2 of 2 (111 Views)

Re: Error "No circuit errors found" when deleting objects

08-23-2013 07:43 AM in reply to: alan.jackson

It sounds like your "Check Circuits" function somehow has gotten "stuck on". When did this start happening? Have you tried a reinstall or a repair?

Corey D.                                                                                                                  ADSK_Logo_EE_2013.png    AutoCAD 2014 User  Revit 2014 User
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
⁞|⁞ Please use Mark Solutions!.Accept as Solution and Give Kudos!Give Kudos as appropriate to further enhance these forums. Thank you!
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.