Revit Architecture

Revit Architecture

Reply
Valued Contributor
60 Posts
2 Kudos
Registered: ‎08-08-2007
Post 1 of 2

Error "No circuit errors found" when deleting objects

184 Views, 1 Replies
08-22-2013 08:45 AM

I m receiving the following error on all projects whether they be existing or newly created. I am getting this error on Revit 2013 and Revit 2014. To reproduce all I have to do is try to delete ANY object in the model. has anyone seen this before?

 

"No circuit errors found"

 

Capture.PNG

*Expert Elite*
3,500 Posts
1,005 Kudos
Registered: ‎08-28-2009
Post 2 of 2

Re: Error "No circuit errors found" when deleting objects

08-23-2013 07:43 AM in reply to: alan.jackson

It sounds like your "Check Circuits" function somehow has gotten "stuck on". When did this start happening? Have you tried a reinstall or a repair?

Corey D.                                                                                                                  ADSK_Logo_EE_2013.png    AutoCAD 2014 User  Revit 2014 User
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
⁞|⁞ Please use Mark Solutions!.Accept as Solution and Give Kudos!Give Kudos as appropriate to further enhance these forums. Thank you!
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!