Revit Architecture

Reply
Valued Mentor
vector2
Posts: 2,058
Registered: ‎03-28-2009
Message 1 of 4 (1,342 Views)

Change template

1342 Views, 3 Replies
03-29-2012 05:16 AM

Imagine the architect hands the pre-construction model over to the construction

drafters/engineers in a Revit 2013 project file. That model is based on a default

template but the construction people need their own template, full of all the goodies

THEY use. How are they going to make this change?

 

 

 

Contributor
spike14me
Posts: 19
Registered: ‎04-24-2010
Message 2 of 4 (1,330 Views)

Re: Change template

03-29-2012 06:28 AM in reply to: vector2

I would think they would be able to 'transfer project standards' from a file created with the Construction template and most of the 'goodies' would be brought over to the project.  Any of the families could then be harvested to complete the transition.

Valued Mentor
vector2
Posts: 2,058
Registered: ‎03-28-2009
Message 3 of 4 (1,324 Views)

Re: Change template

03-29-2012 06:51 AM in reply to: spike14me

Thanks for your reply spike.

 

Project standards. That's what I figured, but I never changed my template

in the middle of a project. I only added things to it one-at-a-time.

 

So then what you are saying is that a project based on a default template can

be "updated" to a project based on a construction template?

 

 

Valued Contributor sta
Valued Contributor
sta
Posts: 102
Registered: ‎08-28-2012
Message 4 of 4 (1,096 Views)

Re: Change template

01-14-2013 09:21 AM in reply to: vector2

Did you ever successfully convert a project from one template to another? I am trying to do that now and have been unable to.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.