Revit Architecture

Revit Architecture

Reply
Active Member
6 Posts
1 Kudo
Registered: ‎11-16-2011
Post 11 of 24

Re: Autodesk Revit Architecture 2012 is now available

11-16-2011 03:58 PM in reply to: slatch

i need the "Tianjin Cruise Terminal" revit file for education purposes which is the building on the cover of the 2012 revit Architecture, any help would be appriciated

thanks in advance

Member
4 Posts
1 Kudo
Registered: ‎10-11-2011
Post 12 of 24

Re: Autodesk Revit Architecture 2012 is now available

12-09-2011 12:25 PM in reply to: Mohab3

hi.

 

i have Revit Architecture 2012 installed. The problem - can not install Update 1 or Update 2, because as the error message says: "...the expected Autodesk product could not be located on your computer. Make sure that you are using the correct Update Release for the product."
I am sure I am using the correct update release. How can I make Update locate my Revit???

thanks in advance 

*Expert Elite*
7,860 Posts
651 Kudos
Registered: ‎09-13-2007
Post 13 of 24

Re: Autodesk Revit Architecture 2012 is now available

12-09-2011 12:26 PM in reply to: justtonis

are you installing the right revit update?

there are 3 revit products

and also consider 32 bit & 64 bit version

Member
4 Posts
1 Kudo
Registered: ‎10-11-2011
Post 14 of 24

Re: Autodesk Revit Architecture 2012 is now available

12-09-2011 02:52 PM in reply to: Mohab3

sure, I have Revit Architecture 2012 (32-bit) and using student licence
And the update is "Autodesk_Revit_Architecture_2012-x64_Update", it's said that it is suitable for 32bit.

 

*Expert Elite*
7,860 Posts
651 Kudos
Registered: ‎09-13-2007
Post 15 of 24

Re: Autodesk Revit Architecture 2012 is now available

12-09-2011 03:20 PM in reply to: justtonis
thats the wrong update you need to installl the 32 bit version
Member
4 Posts
1 Kudo
Registered: ‎10-11-2011
Post 16 of 24

Re: Autodesk Revit Architecture 2012 is now available

12-11-2011 07:45 AM in reply to: DarrenP

look, i found it here: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?siteID=123112&id=16841348

 

and it's written : 

Autodesk Revit Architecture 2012

Autodesk_Revit_Architecture_2012-x64_Update 1.EXE

(or Autodesk_Revit_Architecture_2012-x86_Update 1.EXE for RAC2012-32bit)

 

there are no other updates, are there??
i just need to install it, because my revit crashes everytime I try to do something with materials...
it's not possible to work on these conditions.
please, help me somehow.
thanks, 

Member
4 Posts
1 Kudo
Registered: ‎10-11-2011
Post 17 of 24

Re: Autodesk Revit Architecture 2012 is now available

12-11-2011 07:50 AM in reply to: justtonis

God, I am so stupid. it's written, that 86 update is for 32 bit Revit :smileyvery-happy:DD
i'll try it and let you know. 

New Member
1 Posts
0 Kudos
Registered: ‎01-16-2012
Post 18 of 24

Re: Autodesk Revit Architecture 2012 is now available

01-16-2012 07:50 AM in reply to: acardoso

Hi Acardoso, I have the same problem as Pedro - I can't find the families + there isn't a default template to load when I start the program. Could you explain in more detail how to fix this ? I am using Windows XP SP2. Grigor

Active Contributor
40 Posts
0 Kudos
Registered: ‎06-23-2009
Post 19 of 24

Re: Autodesk Revit Architecture 2012 is now available

02-19-2012 08:25 PM in reply to: pedroaroso

Yeah I agree with you man we were bringing up this issue all the time with ADT/ACA & here they are doing it again to the"new" baby.

sportyhd
New Member
2 Posts
0 Kudos
Registered: ‎03-26-2012
Post 20 of 24

Re: Autodesk Revit Architecture 2012 is now available

03-26-2012 05:14 PM in reply to: slatch

I have just installed it but when I start drawing it keeps gining me the same error: An error has occurred while drawing the contents of this window. This window shall be closed.

Please help me how can I fix it????

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post