Revit Architecture

Revit Architecture

Reply
Contributor
QuickTactical
Posts: 11
Registered: ‎10-19-2011
Message 1 of 5 (684 Views)

Autodesk 360: Sync Error Persistently Pops Up

684 Views, 4 Replies
11-09-2012 09:25 AM

I've already downloaded the 2013 Service Pack 1 for this problem but I still get the popup message every half hour or so (see attached image). Anyone have a permanent solution?

 

I only used the service for a render once with Revit Architecture 2013. I'm running Windows 7 64-bit.

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,468
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 5 (671 Views)

Re: Autodesk 360: Sync Error Persistently Pops Up

11-09-2012 11:10 AM in reply to: QuickTactical

i get this every so often

the easiest way to get rid of that message is to uninstall autodesk sync

*Expert Elite*
vladimir.michl
Posts: 254
Registered: ‎09-17-2006
Message 3 of 5 (643 Views)

Re: Autodesk 360: Sync Error Persistently Pops Up

11-11-2012 04:44 AM in reply to: QuickTactical

Try the Autodesk Sync SP1:

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=20541251&linkID=9240698

(it doesn't mention Revit but it could help)

 

Vladimir Michl, www.cadstudio.cz  www.cadforum.cz


Active Contributor
khosking
Posts: 39
Registered: ‎01-15-2009
Message 4 of 5 (611 Views)

Re: Autodesk 360: Sync Error Persistently Pops Up

11-14-2012 03:11 PM in reply to: vladimir.michl

I've had the sync error start to pop again too. All products have been updated/service packed. Been occuring for the past week.

 

Member
wisbell
Posts: 5
Registered: ‎12-22-2006
Message 5 of 5 (203 Views)

Re: Autodesk 360: Sync Error Persistently Pops Up

10-09-2013 08:57 AM in reply to: vladimir.michl

Vlad, did you even read his post? He said SP1 was installed.

I too have persistant sync error in the tray, I too have the latest version of EVERYTHING installed. Very annoying.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.